Sertifikat ISO 9001 Sertifikat ISO 50001 Sertifikat ISO 18001 Sertifikat ISO 14001

Šta možemo da uradimo za vas?

Oblasti našeg rada

 • Izrada projektno tehničke dokumentacije za sve vrste objekata
 • Izgradnja stambeno poslovnih objekata
 • Izgradnja industrijskih objekata
 • Izgradnja javnih objekata
 • Izgradnja saobracajnica
 • Izgradnja privatnih i javnih parkinga
 • Rusenje i otklanjanje industrijskih, stambenih i poslovnih objekata
 • Izgradnja i prodaja stanova
 • Proizvodnja, prevoz i prodaja gotovog betona (sa ili bez pumpe za beton)

Stambeno poslovni objekti

Preko 40 uspešno realizovanih projekata.

Industrijski objekti
Play

Industrijski objekti

U prethodne 3 godine izgradjeno preko 38.000m2 industrijskog prostora.

Dobrodošli u ITG inženjering

O nama

Preduzeće za inženjering, trgovinu i građevinarstvo "ITG" d.o.o. Smederevo osnovano je 13.01.1992.godine. Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada kada se preduzeće pretežno bavilo investicijama u građevinarstvu ali se radi profesionalnijeg procesa rada I podizanja kvaliteta gradnje već nakon nekoliko godina postojanja ušlo u process formiranja kompletne građevinske operative unutar preduzeća. Stoga danas preduzeće ITG poseduje kompletnu operativu sa 130 stalno zaposlenih radnika, od toga 20% visoko obrazovan stručni kadar, poseduje sopstvenu fabriku betona kao I svu mehanizaciju i opremu potrebnu da se jedan objekat završi od iskopa do krova poštujući rokove i zadati kvalitet.

Pročitajte još
 •  

  Zaposlenih

 •  

  Završenih objekata

 •  

  Godina poslovanja

Istorija kompanije

 • 1992
  Osnivanje

  Osnivanje

  Kompanija je osnovana 1992. godine kao gradjevinsko preduzeće koje se prevashodno bavilo investicijama u građevinarstvu.

  1995
  Osnivanje građevinske operative

  Osnivanje građevinske operative

  Zbog potreba da se projekti realizuju na što kvalitetniji i efikasniji načia nakon par godina poslovanja ITG je osnovao sopstvenu građevinsku operativu sa zaposlenima raznih profila, od diplomiranih građevinskih inženjera, građevinskih tehničara pa sve do električara, vodoinstalatera, tesara, zidara, armirača… Takođe se pristupilo i nabavci mehanizacije, te danas ITG poseduje sopstvenu fabriku betona, 3 miksera za prevoz betona, pumpu za ugradnju betona, kamione kipere, šlepere, tegljače, kombinirke, utovarivače, bagere, vibro valjke itd.

 • 2001
  Osnivanje poljoprivrede

  Osnivanje poljoprivrede

  Nakon 10 godina bavljenja građevinarstvom i kada su se već ostvarili zavidni uspesi na tom polju, kompanija osniva ćerku firmu koja se bavi poljoprivredom. Poljoprivredno gazdinstvo danas ima cca 360 krava, obradjuje 280 hektara zemlje I proizvodi oko 1.000.000 litara mleka godišnje. Mleko je extra klase, a poljoprivredno gazdinstvo je jedno od najvećih proizvođača sirovog mleka u Braničevsko Podunavskom okrugu.

  2011
  Osnivanje hotelijerstva

  Osnivanje hotelijerstva

  Nakon 20 godina uspešnog poslovanja kompanije i u trenutku kada se u portfoliu nalaze 2 uspešne kompanije, direktor i osnivač firme Milija Barović donosi odluku da se osnuje i treća ćerka firma koja će se baviti hotelijerstvom. U tom trenutku se poslovanju kompanije ITG pridružuje i druga generacija porodice, što ovu kompaniju čini pravom uspešnom porodičnom firmom.

 • 2012
  OTVARANJE APART HOTELA "VILA BAROVIC & SPA"

  OTVARANJE APART HOTELA "VILA BAROVIC & SPA"

  Ćerka firma osnovana za delatnost hotelijerstva, 2012. godine otvara Apart hotel “Vila Barović and SPA” na Zlatiboru, sa 4 zvezdice, bazenom, SPA centrom i ostalim sadržajima.

  2015
  Otvaranje hotela Heritage

  Otvaranje hotela Heritage

  2015. godine otvara hotel “HERITAGE” u Beogradu. Ovaj hotel ima takodje 4 zvezdice i predstavlja moderan hotel za poslovnu klijentelu, u čijoj gradnji je primenjen spoj energetske efikasnosti i poslednjih tehnologija u gradjevinarstvu.

Nagrade i priznanja

Kompanija ITG je dobitnik mnogih priznanja i nagrada iz sfere poslovnog delovanja kompanije ali i socijalno društvenih aktivnosti.

Sertifikati

Kompanija ITG ima implementiran međunarodni standard za menadžment kvalitetom ISO 9001 kao i međunarodni standard ISO 50001 za menadžment energijom. Zatim ISO 18001 za upravljanje zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu kao i ISO14001 za menadžment zaštitom životne sredine što dodatno potvrdjuje kvalitet poslovanja kompanije ITG usaglašen sa evropskim standardima.

 • Certified ISO 9001
 • Certified ISO 50001
 • Certified ISO 18001
 • Certified ISO 14001

Referenc listaPreuzmite na分u referenc listu ovde   Referenc lista ITG Smederevo

Mi znamo šta vam je potrebno

Zašto baš ITG?

32 godina neprekidnog profesionalnog razvoja i gradnje

Profesionalni i pouzdani tim koji poštuje rokove i zadati kvalitet

ITG poseduje sopstvenu gradjevinsku operativu i opremljenost mehanizacijom tako da svaki projekat može uspešno realizovati od iskopa do krova.