Sertifikat ISO 9001 Sertifikat ISO 50001 Sertifikat ISO 18001 Sertifikat ISO 14001

Kompanija ITG poseduje ogromno iskustvo i može da ponudi projektovanje i izgradnju industrijskih objekata i proizvodnih hala, kao i objekata posebne namene. Kao generalni izvodjač radova izgradili smo više desetina hiljada kvadrata, a mnogi od tih projekata  realizovani su po sistemu “ključ u ruke“.  Svi industrijski objekti u  novoj Industrijskoj „Slobodnoj zoni Smederevo“, izgradjeni su od strane kompanije ITG, dobijeni  tenderskim putem ili u direktnim pregovorima sa privatnim investitorima iz inostranstva na osnovu reputacije i iskustva iz prethodno izgrađenih objekata u navedenoj zoni.

Posebno smo ponosni na objekat fabrike za proizvodnju kablova u auto industiji, PKC Finland, površine 20.000m2 sa pratećom infrastrukturom,  koji smo uspeli da isprojektujemo i izgradimo po sistemu „ključ u ruke“ za manje od 4 meseca do pune funkcionalne primopredaje objekta investitoru.
Dobili smo I specijalno priznanje grada Smedereva za  izgradnju i unapređenje grada Smedereva, gde je navedena fabrika I sagrađena.

Gradili smo objekte za uspešne i renomirane kuće, a neki od njih su Mercator, PKC Finland, PTC Germany, Carbotech Italy, RosaCatene Italy,  NIS, US STEEL Serbia, EDB, Globex Canada, JET OIL Serbia itd.

Svaki od objekata imao je svoje specifične zahteve ali bez obzira na kompleksnost projekta, zadati kvalitet i rok za završetak radova nikada se ne dovode u pitanje. Gradili  smo objekte sa gotovim betonskim elementima, sendvič panelima, od  čelične i betonske konstrukcije. Ne postoji sistem  gradnje industrijskih objekata koji nam je stran.


PKC Group Finland

Carbotech italy

JET OIL Serbia

MESSER Tehnogas Smederevo

PTC Germany

Rossa Catene Italy

Spare Parts International

Merkator Roda