Sertifikat ISO 9001 Sertifikat ISO 50001 Sertifikat ISO 18001 Sertifikat ISO 14001

O nama

Preduzeće za inženjering, trgovinu i građevinarstvo "ITG" d.o.o. Smederevo osnovano je 13.01.1992.godine. Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada  kada se preduzeće pretežno bavilo investicijama u građevinarstvu ali se  radi profesionalnijeg procesa rada I podizanja kvaliteta gradnje već nakon nekoliko godina postojanja ušlo u process formiranja kompletne građevinske operative unutar preduzeća. Stoga danas preduzeće ITG poseduje kompletnu operativu sa 130 stalno zaposlenih radnika, od toga 20% visoko obrazovan stručni kadar, poseduje sopstvenu fabriku betona kao I svu mehanizaciju i opremu potrebnu da se jedan objekat završi od iskopa do krova poštujući rokove i zadati kvalitet.

Vođeno sigurnom rukom, umećem pravog stvaraoca i vizionara preduzeće je ostvarilo brz rast i postalo lider građevinarstva u regionu. Pored mnogobrojnih stambeno poslovnih objekata o kvalitetu rada i ozbiljnosti firme govore i mnogobrojni industrijski objekti koje je preduzeće ITG d.o.o. sagradilo u svojoj višedecenijskoj karijeri.

ITG danas uživa veliki ugled u regionu zahvaljujući stručnom i profesionalnom prilazu svakom poslu, korišćenjem savremenih građevinskih mašina i opreme, kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova, prvenstveno bazirajući se na kvalitet radova i sigurnost investitora. ITG pretežno gradi stambeno poslovne objekte, industrijske objekte, čelične i betonske hale i skladišta, šoping centre, objekte sa posebnom namenom.

 

Milija Barović vlasnik kompanije

Potpisivanje ugovora, ITG - grad Smederevo